Laatu
 

Uusi mikrofoni kiehtoo aina uudella luonteellaan mutta laadun tunnistaa siitä, että tuote vakuuttaa sinut aina uudelleen synnyttäen luottamuksen ja käsitteen työkalusta. Kun pyysimme ihmisiä kuvailemaan laatua, saimme yleisesti vastaukseksi kestävyys ja käyttökelpoisuus. Mielestämme laadukkaalta mikrofonilta on aivan oikeutettua vaatia samoja perusasioita. Tästä tuli Sandhill Audion tuotteiden lähtökohta.

 

Laatu syntyy asenteesta. Laadun takana on ihminen ja sen tarkkailusta hyötyy niin käyttäjä kun valmistajakin. Korkea ja tasainen Sandhill-laatu ei ole sattumaa, vaan se syntyy tiukoista hyväksymiskriteereistä ja tiedosta kuinka paljon siitä voidaan poiketa. Kriteerit taas pohjautuvat kokemusperäiseen tietoon siitä, mihin laadunvalvonta tulee kohdistaa.

 

Sandhill Audio Oy soveltaa tuotannossa omaa laatujärjestelmää joka käsittää valmistuksen kaikki vaiheet hyväksytyistä materiaalitoimittajista yksilölliseen tekniseen ja auditiiviseen lopputestaukseen. Jokaisen myydyn mikrofonin ääni on dokumentoitu laadun varmistamiseksi.

 

Nauha
 

Sandhill Audio Oy käyttää tuotannossaan vain standardin mukaisia raaka-aineita, sekä noudattaa ja velvoittaa alihankkijoitaan noudattamaan ISO 9001 mittalaitelaatujärjestelmää tuotannossaan. Nauhaelementin valmistusprosessi tapahtuu vakioiduissa olosuhteissa. Mekaanisten osien suhteen noudatamme tiukkoja toleranssivaatimuksia varmistaaksemme mikrofonien samankaltaisuuden. Koko valmistusprosessi on tarkasti dokumentoitu jokaisen nauhayksilön osalta. Dokumentointi on tärkeä osa pitkän aikavälin laatumonitorointia sekä tulevaisuuden tuotekehitystä.

 

Elektroniikka
 

Kaikki kriittiset komponentit valitaan käsin parhaimman signaali-kohinasuhteen (S/N ratio) ja alhaisen säröytymisen (THD) varmistamiseksi. Käsin juotetut piirilevyt ladotaan parhaimmista valituista läpiladontakomponenteista. Valmis rakenne on mekaanisesti erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Mikrofonissa käytetyt muuntajat valmistetaan Sandhill Audio Oy:n kriteerien mukaisesti. Valmistaja on yksi maailman parhaista audiomuuntajavalmistajista, Lundahl Transformers AB, Ruotsissa. Jokaisen piirin impedanssibalansointi säädetään yksilöllisesti.

 

Auditiivinen testaus
 

Sandhill nauhamikrofonit käyvät läpi sarjan auditiivisia testejä. Jokaisella mikrofonilla äänitetään valittu audiokatkelma joka kuunnellaan ennen mikrofonin luovuttamista asiakkaalle. Testin äänitiedostot tallennetaan ja ne ovat kuunneltavissa asiakkaan rekisteröidyttyä www.sandhillaudio.com sivustolle (huomaa kuitenkin että rekisteröityminen ei vielä ole mahdollista).

 

Sandhill nauhamikrofonit valmistetaan niin tiukoilla laatuvaatimuksilla, että jokainen samanmallinen mikrofoni on stereopari keskenään. Jos Sinulla on erityisvaatimuksia mikrofonistereoparille, ota yhteyttä niin löydämme ratkaisun tarpeisiisi.